[google6b8a34868c057d7f.html]
top of page

Rygestop

Hvad sker der når du stopper med at ryge? se videoen 

*Hvis ikke en behandling med hypnoterapi er nok for dig, får du efterfølgende behandling(er) uden beregning.
Når man skal stoppe med at ryge, er det vigtigt at finde alternative måder at få dækket disse behov, som man mener at få dækket ved at ryge. Og frem for alt, at finde ud af hvad man vil føle i stedet for trang til cigaretter, for hvis man kun tænker på trang, vil man også føle den. Hvis man får den rigtige strategi til at håndtere rygestoppet, er der mange der oplever, at det kan være overraskende nemt at stoppe rygning og lave et endeligt rygestop.

Hypnoterapi til rygestop

En veluddannet hypnotisør, hypnoterapeut og NLP terapeut kan hjælpe dig til at ændre din adfærd eller lyst til cigaretter, så du ikke længere behøver cigaretterne. Dette kan gøres på flere måder, efter hvad du mener bedst vil kunne hjælpe dig. Det kan eksempelvis gøres ved at få indarbejdet nye mønstre, som ikke indebærer rygning. Eller måske ved bearbejdning af frygten for at tage på i forbindelse med rygestoppet.

Men det er vigtigt at du er motiveret til at stoppe. Hvis du ikke er motiveret, men bare vil stoppe, kan du evt. få hjælp til at blive motiveret inden rygeafvænningen.

*Med hypnoterapi kan man typisk bryde med de falske bindinger man har opbygget til cigaretter. 

Flytte focus

Skal du ændre en vane, så findes der vel ikke noget som er mere forkert, end at fortsætte med at fokusere på den dårlige vane. 

Som det er almindelig brugt i det offentlige sundhedssystem.

Diverse hjælpemidler som tilbydes inde for systemet fastholder dig bare i den dårlige vane.   Tænk dig godt om inden du tager beslutningen om at stoppe.

Rygestop er for mange en stor ændring i livet. Jeg ved hvad der skal til for at gøre det lettere for dig. Og få bedre vaner og en ny livsstil.

8 ud af 10 der kommer hos mig, har prøvet sundhedsvæsnets gratis kursus i rygestop med dertilhørende nikotinpræparater. De mener alle at det er et flopnummer, da det ikke har virket.

Det er noget som medicinalindustrien har opfundet for at at fastholde folk i afhængighed. Det er de jo i forvejen eksperter i. 
bottom of page