[google6b8a34868c057d7f.html]

"lykkepiller" hvor farlige er de.

Opdateret: 28. aug. 2018

Mulig øget risiko for selvmordstanker eller selvmordsadfærd i starten af behandlingen, særligt hos unge under 25 år. I de første uger af behandlingen og ved ændringer af dosis skal man være opmærksom på tegn på evt. selvmordstanker eller selvmordsadfærd hos alle - særligt ved symptomer på angst eller hvis der tidligere har været tilfælde af selvmordsadfærd.

  • Serotoninsyndrom (bl.a. feber, stivhed, rysten, muskelkramper og ændret mental tilstand) og malignt neuroleptikasyndrom (bl.a. muskelstivhed, ufrivillige bevægelser i arme og ben, rystelser, forvirring, tale- og synkebesvær, høj feber, ustabilt blodtryk) er forekommet ved anvendelse af SSRI-midler. Begge tilstande kan være alvorlige og kræver hurtig lægehjælp. Risikoen forøges ved samtidig brug af en række andre midler, herunder andre midler mod depression, visse midler mod migræne og midler mod psykoser.

  • Visse bivirkninger som fx angst og søvnforstyrrelser kan være vanskelige at skelne fra selve sygdommen.

Der findes kost og kosttilskud som virker og det er uden bivirkninger i modsætning til ovenstående SSRI midler. Få flere oplysninger hos en terapeut der er til for dig og ikke for industrien :(

Se alternative som f.eks. Safran og Mælketidsel på Milena Penkowa medlemsside https://imi.easyme.dk/smagspr


55 visninger